Περιοχή μέλους Χρήστης Συνθηματικό Είσοδος Εγγραφή Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Ημερομηνία / Ώρα
Νέα της στιγμής :
img
Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ – Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑprint
Πολιτική - 20/11/2021 15:52
Δωρεάν η Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών inlaw.gr στους νέους δικηγόρους
ΘΕΜΗΣ

Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ – Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 

Πολλά είναι αυτά που κάνουν το άνθρωπο να διαφέρει από τα άλλα ζώα. Το πιο σημαντικό για μένα όμως είναι η φαντασία. Χωρίς αυτήν τίποτε από όσα βλέπουμε δεν θα είχε δημιουργηθεί.

Η φαντασία στο δικό μου μυαλό είναι κάτι σα θεϊκή έμπνευση, μια σύνδεση με το αόρατο σύμπαν, όπου οι εικόνες υπάρχουν, επισκέπτονται το νου μας και παίρνουν εκεί την πρώτη νοητή μορφή.

Κάθε τι που δημιουργείται στον υλικό κόσμο πρώτα επισκέπτεται τη φαντασία μας, μετά γίνεται λόγος, αναμιγνύεται με πίστη και στη συνέχεια παίρνει μορφή στον υλικό κόσμο, μετατρέπεται σε Δημιουργία.

Με μια τέτοια διαδικασία πριν από 15 χρόνια δημιούργησα την Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών inlaw.gr, στην οποία περιέχονται δεκάδες χιλιάδες αποφάσεις και διαθέτει ένα από τα αρτιότερα συστήματα αναζήτησης.

Η δημιουργία, όμως, συνδέεται και με το συλλογικό ασυνείδητο. Όταν δημιουργείς είσαι κατά κάποιο τρόπο το μέσο για να εκφραστεί στον υλικό κόσμο κάτι που είναι συνισταμένη πολλών σκέψεων και βουλήσεων που σε περιβάλλουν. Άρα, και οι άλλοι έχουν την δική τους συμβολή στο έργο.

Με τις σκέψεις αυτές και με διάθεση ανταπόδοσης προς τους νέους δικηγόρους, που αγωνίζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες μέσα σε απαιτητικά δικηγορικά γραφεία, σε αίθουσες δικαστηρίων, με αρθρογραφία, με συγγραφή νομικών πονημάτων και αγορεύσεις, όλη αυτή την αφανή τιτάνια προσπάθεια, η ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, οι συνυποψήφιοί μου και εγώ προσωπικά προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ στους νέους δικηγόρους, μέχρι 15 ετών ΔΩΡΕΑΝ την χρήση της Τράπεζας Νομικών Πληροφοριών INLAW.GR για τα επόμενα ΤΕΣΣΕΡΑ (4) χρόνια.

Η απόφασή μας αυτή αποδεικνύει στην πράξη ότι όλοι εμείς που συμμετέχουμε στο συνδυασμό ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ – ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Θεμιστοκλής Π. Χατζηιωάννου

 Δικηγόρος

Υποψήφιος σύμβουλος ΔΣΑ με τον συνδυασμό ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρακτικά το μόνο που χρειάζεται για την εγγραφή στο inlaw.gr είναι να μπείτε στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.inlaw.gr/register.aspx και να συμπληρώσετε τη φόρμα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

ΕΔΩ: 20 Σκέψεις προς ένα νέο δικηγόρο 

ΕΔΩ: Το Πρόγραμμα του Συνδυασμού ΑΝΑΤΡΟΠΗ - ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

ΕΔΩ: Ανακοίνωση συμμετοχής στις εκλογές του Δ.Σ.Α. του ψηφοδελτίου Συμβούλων ΑΝΑΤΡΟΠΗ - ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ και συμμετοχής του Θεμιστοκλή Χατζηιωάννου ως υποψηφίου Συμβούλου