Περιοχή μέλους Χρήστης Συνθηματικό Είσοδος Εγγραφή Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Ημερομηνία / Ώρα
Νέα της στιγμής :
img
Γίνετε PREMIUM ΜΕΛΟΣ του INLAW.GRprint
Top Stories - 20/10/2013 13:42
Κερδίστε χρόνο και χρήμα κι αφήστε σ΄ εμάς να δημιουργήσουμε ή να βρούμε αυτό που αναζητάτε!
PREMIUM

Γίνετε PREMIUM ΜΕΛΟΣ του INLAW.GR

 

Κερδίστε χρόνο και χρήμα κι αφήστε σ΄ εμάς να δημιουργήσουμε ή να βρούμε αυτό που αναζητάτε!

 

Το INLAW.GR κατανοώντας τις δυσκολίες που βιώνει ο δικηγόρος, ο επιχειρηματίας και ο λογιστής, σε ένα ασφυκτικό οικονομικό περιβάλλον, αναπτύσσεται, γίνεται διαδραστικό κι έρχεται ακόμη πιο κοντά σε όλους εσάς.

Με στόχο να καλύψει τις ανάγκες των μελών του, προχώρησε στη δημιουργία μιας νέας διαδραστικής υπηρεσίας του premiumclub, προκειμένου ν΄ αναζητά και να δημιουργεί για καθέναν από εσάς προσωπικά, τα εργαλεία που χρειάζεστε για μια υπόθεσή σας.

Έτσι τα μέλη του εκτός από την πρόσβαση που έχουν

α) στην ηλεκτρονική βάση Νομικής Τεκμηρίωσης και

β) τα Διμηνιαία Newsletters,

 

μπορούν να ζητούν επιπλέον υπηρεσίες ώστε να κερδίζουν χρόνο και χρήματα.

 

Τι παρέχουμε στα Premium μέλη:

 

1. ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Tα premium μέλη έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν κείμενα δικαστικών αποφάσεων από τους συνεργάτες του inlaw.gr, συμπληρώνοντας απλώς ηλεκτρονικά μια ειδική αίτηση. Εντός τη ίδιας ημέρας θα έχουν πρόσβαση στις διαθέσιμες αποφάσεις.

 

2. ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ

Τα premium μέλη έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν από το inlaw.gr νομολογία και αρθρογραφία σχετικά με το ζήτημα που τους απασχολεί. Τα αποτελέσματα της αναζήτησης θα σας αποσταλούν μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ψηφιακή μορφή, ενώ οι αποφάσεις μπορούν να αναζητηθούν στην ηλεκτρονική βάση του inlaw.gr ή να σας σταλούν επίσης σε ψηφιακή μορφή.

 

3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΑΣ

Τα premium μέλη έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν από το inlaw.gr συγκεκριμένα υποδείγματα που αφορούν στην υπόθεσή τους (αγωγή, αίτηση, εξώδικο, σύμβαση κλπ.). Τα υποδείγματα δημιουργούνται από τους συνεργάτες του inlaw.gr και αποστέλλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) σε ψηφιακή μορφή.

 

Γίνετε ΤΩΡΑ premium μέλος του Inlaw.gr συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στο http://www.inlaw.gr/contact.aspx και γράφοντας στο πεδίο Παρατηρήσεις «ενδιαφέρομαι να γίνω premium μέλος».

 

Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες :

 

ΚΟΣΤΟΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ PREMIUM ΜΕΛΗ:

Για τα φυσικά πρόσωπα είναι 300 ευρώ (πλέον ΦΠΑ 24%).

Για τα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού και δημοσίου δικαίου, δικηγορικές εταιρίες, δικηγορικά γραφεία με περισσότερους από δέκα συνεργαζόμενους δικηγόρους και ασκούμενους δικηγόρους, οργανισμούς 500 ευρώ (πλέον ΦΠΑ 24%)

Εξωτερικού: 500 ευρώ (πλέον ΦΠΑ 24%)

Η τιμές ισχύουν μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2018 και ο συνδρομητής προκαταβάλλει την εφάπαξ εγγραφή και την ετήσια συνδρομή, η οποία θα πρέπει να ανανεώνεται μετά τη λήξη της.

 

Σημειώνεται ότι στους συνδρομητές παρέχονται μόνο υπηρεσίες νομικής τεκμηρίωσης και όχι νομικές συμβουλές.